professionele opvang voor kinderen van 0 – 12 jaar
Welkom!

Even voorstellen...

Ik ben Saapke Valk, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik bied opvang voor kinderen van 0-12 jaar.

Lees meer over mij


Werktijden

Ma-Vr. 7:00 - 17:00 uur 

(andere tijden in overleg)

Locatie

De Keeg 7, 9076 CJ  

St.-Annaparochie

Kvk: 01148973
LRK: 585024741

Voor vragen kun je altijd bellen, langskomen of even mailen.

Gastouderopvanghetbildt.nl

Stuur een mail

FRYSK

Kiki project

Door uw kind naar gastouderopvang Het Bildt te brengen, kiest u als ouder voor opvang in huiselijke sfeer. Voor kinderen is ons “gast”gezin een plaats om andere kinderen te ontmoeten en te leren kennen, met elkaar te spelen, samen te eten en te slapen.

Verder is het een plaats om van elkaar te leren, om met elkaar rekening te houden en ervaringen op te doen. Kinderopvang bij Gastouderopvang Het Bildt: een verbreding van de opvoedingssituatie door andere kinderen en verzorgers, een andere omgeving met andere mogelijkheden. Het wordt zo een aanvulling op de opvoedingsactiviteiten van de ouders.

Een kind moet zich kunnen ontplooien bij Gastouderopvang Het Bildt. Kinderopvang bij Gastouderopvang Het Bildt betekent meer dan ‘gezellig bezig zijn met kinderen’. Kiki is een beer die bij ons komt wonen en samen met de kinderen allerlei avonturen beleeft.

Met de beer Kiki komt er een extra ‘kind’ met zijn eigen karakter in huis bij. Kiki doet aan alles mee, waar het kind ook aan meedoet. Kiki kan een ‘maatje’ worden van de gastkinderen. Kiki is een knuffel waar je je als kind mee kunt identificeren. Iedere maand is er een ander thema beschikbaar.

De thema’s zijn opgebouwd uit een inleiding, kern en afsluiting. Aan ieder thema zijn 8 activiteiten gekoppeld. Deze activiteiten kunnen individueel, in twee- of drietallen of met z’n allen worden uitgevoerd.

De activiteiten bestaan onder meer uit: voorlezen van boekjes passend bij het thema, aanleren van liedjes, spelletjes, dansjes, knutselwerkjes en rollenspellen.

Als afsluiting van het thema kunnen de kinderen een leuke collage maken over het thema met hierop de woorden en liedjes die ze hebben geleerd.