(06) 199 535 82
De Keeg 7, 9076 CJ St.-Annaparochie (Frl.)
info@gastouderopvanghetbildt.nl
Gastouderopvang Het Bildt

Verschillende gastouderbureau’s

Wat is en doet een gastouderbureau?

Een gastouderopbureau is een organisatie die ouders in contact brengt met gastouders. Een gastouder is iemand die in de eigen huis opvang biedt voor kinderen, en het bureau fungeert als tussenpersoon tussen ouders en gastouders. Het bureau helpt ouders bij het vinden van een geschikte gastouder, en regelt de vergoedingen en de contracten tussen de ouders en de gastouders. Ze kunnen ook zorgen voor extra diensten zoals opvang in schoolvakanties en bijsluiten van verzekeringen.

Gastouderopvang Het Bildt werkt samen met onderstaande gastouderbureau’s.

Kies een gastouderbureau welke bij jou wensen en eisen past.

Gastouderbureau GoMatch

Gastouderbureau Gomatch

Gastouderbureau Gomatch biedt professionele, flexibele en kleinschalige opvang aan in huiselijke sfeer door professionele en ervaren gastouders. Zij bemiddelen tussen ouders en professionele gastouders in Noord Nederland.

Lees meer

Gastouderbureau CoCo

Wie zijn wij?

Gastouderbureau CoCo is een kleinschalig gastouderbureau werkzaam in geheel Noord-Friesland en gevestigd in St. Annaparochie en Stiens. CoCo is toegankelijk en heeft een heldere en open manier van zaken doen.

Lees meer

friese kleintjes

Friese Kleintjes

In 2006 ben ik, Anne Polstra, samen met mijn collega Durk begonnen met ons gastouderbureau. Tegenwoordig staat er een bureau waar ik trots op ben, met uitstekende gastouders verspreid over de hele provincie.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vrije plekjes
Het laatste nieuws en beschikbaarheid automatisch in je mailbox.
© 2024 Gastouderopvang Het Bildt. Alle rechten voorbehouden.