(06) 199 535 82
De Keeg 7, 9076 CJ St.-Annaparochie (Frl.)
info@gastouderopvanghetbildt.nl
Gastouderopvang Het Bildt

Mijn naam is Saapke Valk. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Met veel plezier werk ik 4 dagen per week als zelfstandig gastouder. Ik geniet er elke dag van. Ieder kind is anders, dat maakt het zo afwisselend en speciaal. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 -4 jaar .

Door jou/jullie kind bij mij te brengen, kiest je als ouder voor opvang in huiselijke sfeer. Voor kinderen is een gastgezin een plaats om andere kinderen te ontmoeten en te leren kennen, met elkaar te spelen, samen te eten en te slapen.

Verder is het een plaats om van elkaar te leren, om met elkaar rekening te houden en ervaringen op te doen. Ik ben een voorstander van de drie r’s, Rust, Reinheid en Regelmaat en vind het heerlijk om met de kinderen te knutselen en spelletjes te doen. In onze tuin is ruimte genoeg om van alles te doen zoals stoepkrijten, trampoline springen of andere buiten (water)spelletjes te doen. Ook zijn er in de directe omgeving geitjes en andere beestjes en is er een mooie speeltuin op een zo’n 200 meter afstand van mijn huis.

Natuurlijk maken we ook graag een wandeling met de bakfiets en kunnen we samen de eendjes en geitjes voeren. Boven hebben we veel speelgoed en kunnen de wat oudere kinderen zich uitleven met de verkleedkleren, playmobil, lego en nog veel meer. Ook voor de kleinste kinderen is er ruimschoots speelgoed en knuffeldieren en boekjes om zich te laten vermaken.

Verder kijk ik zoveel mogelijk naar de behoeftes van de kinderen en speel daarop in, zodat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient.

Graag tot ziens bij Gastouderopvang Het Bildt!

Saapke Valk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van vrije plekjes
Het laatste nieuws en beschikbaarheid automatisch in je mailbox.
© 2024 Gastouderopvang Het Bildt. Alle rechten voorbehouden.